המטבח של תמי אירועים סדנאות תפריט TA מגשי אירוח
המטבח של תמי

סדנת פטיפורים

פטיפור פירושו בשפה הצרפתית "תנור קטן" משום שפעם בצרפת היו משתמשים בתנורים החמים בסוף יום העבודה כדי לאפות עוגות קטנות משאריות העוגות שאפו במהלך היום. כיום הפטיפורים מקבלים את מרכז הבמה בכל אירוע וכבר הוסכם שמעט זה בעצם יותר. נלמד להכין פטיפורים קטנים ומקסימים שיגנבו את ההצגה בכל אירוח.

נכין יחדיו:

מיני פנקוטה על עוגיית שקדים, ממתק שכבות ממולדה, אצבעות שוקולד, מיני רול פילו במילוי תמרים ואגוזים בסירופ מי וורדים.

Separator חזרה לעמוד סדנאות