המטבח של תמי אירועים סדנאות תפריט TA מגשי אירוח
המטבח של תמי
המטבח של תמי
המטבח של תמי

סדנאות בישול ואפיה

סדנאות האפייה מתקיימות באווירה ביתית ובקבוצות קטנות של עד 15 איש.

הסדנאות מועברות על ידי תמי הלברכט-חסון קונדיטורית מקצועית, בוגרת קורס קונדיטוריה בסיסי ומתקדם בביה"ס לאומנויות הקונדיטוריה של אסטלה והשתלמויות שף קונדיטורים מובילים מחו"ל, עבדה כקונדיטורית במקומות שונים וכיום מעבירה סדנאות בישול ואפייה ובעלת הקייטרינג Tummy's בית קולינרי.

סדנאות שוקולד, מאפי בוקר, מאפים מלוחים, עוגות וקינוחים – מכינים הכול מהתחלה, מהקמח ועד האפייה, מתענגים על המטעמים ומביאים תוצרת הביתה למשפחה וחברים.

אידיאלי אם אתם מחפשים כמה שעות שונות, מרתקות, חוויתיות ומענגות להעביר עם הבן זוג, יום כייף של חברות, משפחה, יום גיבוש בעבודה, מסיבות רווקות.

מתי מתקיימות הסדנאות הקרובות?

17/11 סדנת אפייה מלוחה בשילוב עם עשבי תיבול וירקות מגינת האוכל שלנו
(19:00-22:00)
- 250 ש"ח

20/11 סדנת פטיפורים (19:00-22:00) - 250 ש"ח

28/11 סדנת בישול עונתי מהגינה למטבח (19:00-22:00) - 250 ש"ח

 

בימי שישי הסדנאות יחלו בשעה 9:00 בבוקר

באמצע השבוע הסדנאות יחלו בשעה 19:00 בערב

למזמינים 2 שוברים ומעלה תינתן הנחה של 10%!!!

סדנאות פירוט:

  • סדנא משולבת שמרים, טארטים ועוד - 4 שעות -  - עקרונות העבודה עם בצקי שמרים ובצקים פריכים נכין: מאפה שמרים שושנים, מאפי בצק בריוש במגוון מליות, טארט לימון צרפתי, טארט תפוחים ושקדים
  • סדנת אפייה מלוחה - נלמד עקרונות בסיסיים וטיפים לעבודה עם מגוון בצקים: נכין מאפי פילו במילוי גבינות ועגבניות מיובשות, מאפה שמרים במילוי פסטו, קיש מנגולד ופרמז'ן ומאפים מלוחים במילוי חצילים וחומוס, מאפה ג'וזר במילוי בשמל וקרם פלפלים.
  • סדנת פטיפורים - פחזניות במילוי קרם פטיסייר וניל וציפוי שוקולד, ממתק שכבות שוקולד אניס, קעריות קדאיף במילוי קרם וניל ותות טרי, מיני סברינה במילוי קרם מסקרפונה בניחוח הל ותותים, אצבעות שוקולד על קראנץ נוגט, פנקוטה וניל על טוויל שקדים.
  • פטיפורים שלב ב' - טארטלט עם קרם קרמל וניל, קולקצית גנאש מנטה, דובדבן ופיסטוק, פיננסייר אגוזים עם קרם מסקרפונה והל, מיני מילפי קרם פטיסייר ותותים.
  • בישול בריא– עם הנטורופתית לולי גת פיניש – נלמד מהי תזונה בריאה, נכיר את אבות המזון ושיטות עבודה עם חומרי גלם ומתכונים להכנת אוכל עונתי, טעים ובריא.
  • בישול מהגינה למטבח Home Made - ממרחים שתמיד מקפיצים כל תבשיל, לחם שיפון כפרי, לחם תפוחי אדמה עם רוזמרין, החמצה וכבישה של ירקות חורף, סלט אורז בר, תרד ותותים, מאפה כרישה, יין לבן וקראמבל תבלינים, מאפה מנגולד ופרמז'ן
  • סדנת קינוחים מודרניים -קראסט פילו עם תפוחים מקורמלים וקרם לבנדר, מוס שוקולד וגרניטה קפה עם פצפוצי אורז מקורמלים, מיניסטרונה פירות עם סירופ בזיליקום, קולקציית גביעי קינוח אישיים
  • סדנת מקרונים - עוגיות מרנג ושקדים טחונים במגוון מילויים, צבעים וטעמים
  • סדנת אפייה למתחילים - סדנא עם עוגות בחושות ושמרים מנצחות וקלילות. נלמד בין היתר: עוגת גזר טחינה, תפוחים ושקדים, מיני פאדג' מנצחים, אצבעות שוקולד קראנץ', שמרים שוקולד קינמון
  • סדנת אפייה בריאה יותר נלמד להכין: כיכר לחם מלא וכוסמין עם תפו"א ורוזמרין, לחם שיפון כפרי, עוגת גזר וטחינה עם שומשום, קיש מנגולד ופרמז'ן, קיש כרישה יין ותבלינים.

הסדנאות יתקיימו בסטודיו "מיה-סטודיו לביטוי" בכפר ויתקין

היכן?
הסדנאות מועברות בסטודיו נעים ומרווח באווירה כפרית בכפר ויתקין או בכל מקום שבו תחפצו, אנחנו נגיע עם כל הציוד הדרוש ולכם יישאר רק ללמוד, לחוות, לטעום, לאכול ולהתאהב....

משך הסדנאות במקור הוא כשעתיים וחצי שלוש אך ניתן להכין תוכנית מתאימה לפי רצונכם.

בסיום הסדנא מקבלים חוברת מתכונים מודפסת וכן את כל הטעימות והמוצרים הביתה.

כדי לאפשר התנסות אמיתית ומלמדת מוגבלות הסדנאות ל-15 משתתפים.

לקבוצות גדולות ניתן להכין תוכנית סדנאות מותאמת אישית לפי הצורך עם הפעלות, תחרויות ותחנות אפייה.

אל תהססו להתקשר אלינו ונספר לכם עוד פרטים אודות הסדנאות שאנו מעבירים, ניתן גם לצור תוכנית לסדנא מותאמת אישית לפי הרצון וגודל הקבוצה.

Separator